Vállalkozói mentori rendszer kockázati tőkebefektetéssel!

Nőj nagyra! Vállalkozói mentori rendszer kockázati tőkebefektetéssel!

Egy sikeres vállalkozás indításához kevés egy zseniális ötlet. Szükség van egy profi adótanácsadóra, ügyvédre, mérnökre, marketingesre és sok-sok pénzre.
Mentori rendszerünk lényege, hogy fiatal, kezdő, tapasztalatokkal nem rendelkező vállalkozóknak nyújtsunk segítséget, a fent említett közreműködői háttér megteremtésével. Kölcsönösen kialakított üzleti terv alapján, személyre szabott feladatokkal, optimális finanszírozással, eredményalapú részesedést ajánlunk egy sikeres vállalkozás létrehozásában.
Tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy rengeteg idő-energia szükséges ahhoz, hogy egy vállalkozás vezetője átlássa a jogszabályok, rendeletek, előírások százait, és ahelyett, hogy a szakmai munkáját végezné a vállalkozásában, próbál kiigazodni az elvárások, fizetnivalók sűrűjében. Csapatunk sokéves tapasztalattal, kiterjedt ismeretségi körrel és üzleti partnerhálózattal rendelkezik a vállalkozói szférában tevékenykedve, ezt a stabil hátteret tudjuk biztosítani az általunk mentoráltaknak.
A mentori rendszer részeként lehetőséget adunk arra, hogy a vállalkozók beszámolhassanak eredményeikről, sikereikről ebben a folyamatban. Honlapunkon helyet biztosítunk partnereinknek a nyilvánosságra, elért eredményeik publikálására : „Így kerestem meg az első millióm!”

Szlogenünk: Dolgozz nyugodtan, mi biztosítjuk a hátteret hozzá!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.